Operativni centar – Dušan Silni
Izbornik Zatvoriti

Затражите понуду

Контактираћемо Вас у најкраћем року

Контактирајте нас

Контролни центар

Након инсталације алармног система на објекту и повезивања истог на мониторинг Контролног центра, у случају пријема алармног сигнала провале – паника, наш контролни центар истог тренутка обавештава мобилни тим на терену.

По пријему обавештења наши тимови стижу на објекат који се обезбеђује у што краћем временском року у просеку до 4 минута.

Врши 24 часовни електронски надзор свих алармних система прикључених на мониторинг.
Његов задатак је да прати прикључене алармне системе, врши дојаву мобилним тимовима, и врши координацију истих.

У случајевима кривичних дела, пожара, повреда и случног поступа по прописаним процедурама и обавештава полицију, хитну помоћ, ватрогасце, и по захтеву клијента корисника услуга мобилног обезбеђења.

У делу физичког обезбеђења Контролни центар има сталну радио – телефонску комуникацију са радницима распоређеним на пословима физичког обезбеђења те за случајеве проблема, напада на објекат који се обезбеђује има тренутну информацију и поступа по предвиђеној процедури.

Потребне су Вам информације? Позовите нас већ данас на 011 77 0 66 28

ЗАШТИТИТЕ СВОЈУ ИМОВИНУ И ПОСЛОВАЊЕ
НАЈСАВРЕМЕНИЈИМ
АЛАРМНИМ СИСТЕМОМ

Затражите понуду

Оставите податке и стручњаци компаније Душан Силни ће Вас позвати и договорити се са Вама око деталја.

Кликом на дугме са натписом ”Пошаљите ми понуду”, прихватате да Вас стручњаци компаније Душан Силни могу контактирати преко СМС-а или телефонским позивом на број који сте оставили у форми. Наша понуда Вас на обавезује на куповину.