Fizičko obezbeđenje – Dušan Silni
Izbornik Zatvoriti

Затражите понуду

Контактираћемо Вас у најкраћем року

Контактирајте нас

Физичко обезбеђење објеката

Физичко обезбеђење објекта подразумева физичко присуство радника на објекту који се обезбеђује, са циљем очувања људских живота, имовине од оштећења, уништења и других облика штетних деловања. На пословима физичког обезбеђења су распоређени адекватно припремљени и обучени радници за ову врсту обезбеђења који поступају искључиво по законом одређеним правилима која се односе на део физичког обезбеђења. Радници предузећа Душан Силни су обучени из области безбедности и здравља на раду и противпожарне заштите.

За време обављања послова физичко техничког обезбеђења радници обезбеђења су опремљени потребним материјално техничким средствима која зависе од уговореног посла.

Сви радници обезбеђења су опремљени системом репетиторске радио везе и у свако тренутку могу успоставити везу са контролним центром.

Уколико постоји захтев, можемо обезбедити и раднике физичког обезбеђења који говоре стране језике, поседују знање из области борења и борилачких вештина.

Потребне су Вам додатне информације?
Позовите нас већ данас на
011 77 0 66 28

ЗАШТИТИТЕ СВОЈУ ИМОВИНУ И ПОСЛОВАЊЕ
НАЈСАВРЕМЕНИЈИМ
АЛАРМНИМ СИСТЕМОМ

Затражите понуду

Оставите податке и стручњаци компаније Душан Силни ће Вас позвати и договорити се са Вама око деталја.

Кликом на дугме са натписом ”Пошаљите ми понуду”, прихватате да Вас стручњаци компаније Душан Силни могу контактирати преко СМС-а или телефонским позивом на број који сте оставили у форми. Наша понуда Вас на обавезује на куповину.